Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@04:54:26 GMT

پوست ۲ پزشک مبتلا به کرونا سیاه شد!

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۲۱۰۹

پوست ۲ پزشک مبتلا به کرونا سیاه شد!

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یی‌فان (Yi Fan) و هو وایفنگ (Hu Weifeng) هر دو ۴۲ ساله بودند، در حین درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان مرکزی ووهان در ماه ژانویه خودشان به این ویروس مبتلا شدند.

جالب است که دکتر یی‌فان (Yi Fan) و هو وایفنگ (Hu Weifeng) هر دو همکاران لی ون‌لیانگ (Li Wenliang) بودند و بیماری هر دو پزشک در ۱۸ ژانویه تشخیص داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لی ون‌لیانگ، پزشک جوان چینی بود که نخستین بار در سی‌ام ماه دسامبر سال گذشته نشانه‌های ظهور کرونا ویروس را هشدار داد و خود در ۷ فوریه سال جاری بر اثر ابتلا به این ویروس درگذشت.

فرضیه اول :

پزشک معالج این دو پزشک بیمار ادعا کرد که رنگ غیرطبیعی پوست آن‌ها در اثر عدم تعادل هورمونی پس از ویروسی شدن کبد ایجاد شده است.

به گفته تلویزیون چینی CCTV، آن‌ها ابتدا به بیمارستان ریوی ووهان برده شدند و سپس به بیمارستان تانگجی (Tongji) شعبه بیمارستان Zhongfa Xincheng منتقل شدند.

دکتر یی فان، متخصص قلب، روز دوشنبه در گفتگو با CCTV از بهبودی کامل خود خبر داد. این پزشک پس از گذشت ۳۹ روز که به دستگاهی به نام پشتیبانی _ زندگی (ECMO) وصل بود، کووید ۱۹ را شکست داد.

ECMO یک روش پشتیبانی جدی از زندگی است که با وارد کردن اکسیژن به خون در خارج از بدن، عملکرد قلب و ریه‌ها را جایگزین می‌کند.

دکتر یی اعتراف کرد که مبارزه با این ویروس کشنده تا حدی به او آسیب وارد کرده است.

او گفت: وقتی برای اولین بار به هوش آمدم و از وضع خودم مطلع شدم، احساس ترس کردم و اغلب شب‌ها کابوس می‌بینم.

دکتر یی در تلاش است بر موانع روانی غلبه کند، وی اکنون در یک بخش عادی تحت مراقبت قرار گرفته است.

دکتر ژان پزشک معالج این دو پزشک بیماری در پکن درمان این دو پزشک را انجام داده و قبل از ترک ووهان، دکتر ژان و تیمش بر روی این دو بیمار بررسی کردند.

اما دکتر هو از ۷ فوریه تا ۲۲ مارس تحت آزمایش ECMO قرار گرفت و توانایی صحبت را در ۱۱ آوریل را دوباره بدست آورد. او هنوز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه در همان بیمارستانی که دکتر یی بستری است، تحت مراقبت قرار دارد.

فرضیه دوم:

لی شاشنگ (Li Shusheng) یک متخصص اورولوژی و از پزشکان معالج آن‌ها اعتقاد دارد که که تیرگی رنگ پوست هر دوی این پزشکان در نتیجه مصرف نوعی دارویی که در ابتدای درمان دریافت کرده بودند، که موجب تیرگی پوست آن‌ها شد.

او افزود: یکی از عوارض استفاده از این دارو‌ها تیره شدن رنگ پوست است.

دکتر لی انتظار داشت پس از بهبود عملکرد کبد این دو پزشک بیمار رنگ پوست هر دو پزشک به حالت عادی برگردد.

فرضیه سوم :

سونگ جیانکسین (Song Jianxin)، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه علم و فناوری هواژانگ، گفت: اعضای بدن این دو مرد در طول دوران مبارزه با کروناویروس آسیب دیده است و آهنی که باید در کبد آن‌ها ذخیره می‌شد، به جای کبد به رگ‌های خونی آن‌ها انتشار پیدا کرده است؛ زیرا که اندام‌های بدن آن‌ها کارایی مناسب خود را نداشته‌اند. افزایش سطح آهن می‌تواند به تغییر در رنگ پوست و افزایش رنگدانه‌های صورت منجر شود.

بیشتر بخوانید: 

فردی که سرفه می‌کند الزاما کرونا ندارد

قرمزی پوست از علائم کروناست؟

بهترین راه‌ برای کشتن ویروس کرونا چیست؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا دو پزشک رنگ پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • پزشک بیرانوند مصاحبه‌اش را تکذیب کرد؛ زمان بازی با تست عملکردی در زمین مشخص می شود!