Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@23:26:28 GMT

ماجرای سیاه شدن پوست دو دکتر مبتلا به کرونا چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۵۷۹۲

ماجرای سیاه شدن پوست دو دکتر مبتلا به کرونا چه بود؟

این دو پزشک ۴۲ ساله که به مدت طولانی در شرایط حادی قرار داشتند، در نهایت موفق به شکست ویروس شدند اما رنگ پوست‌شان تیره شد.

دکتران معالج آنها، این تغییر رنگ را نتیجه شیوه درمانی دانستند که توانست آنها را از مرگ نجات دهد.

به گزارش رسانه های دولتی چین، دلیل تغییر رنگ پوست این دو دکتر به دلیل عدم تعادل هرمونی در نتیجه اسیب دیدن کبد این دو نفر بر اثر ویروس کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که به گفته متخصصان آهن که باید در کبد ذخیره شود، در رگ‌های خونی آنها را دچار مشکل کرده بود و این عضو به درستی کار نمی‌کرد در نتیجه این افزایش موجب تغییر رنگ پوست و افزایش رنگدانه شده بود.

براساس گفته های تلوزیون cctv چین، تست کرونای این دو پزشک در ۱۸ ژانویه مثبت شد و ابتدا به بیمارستان ریوی ووهان منتقل شدند. دکتر یی پس از ۳۹ روز که با کمک دستگاه نفس می‌کشید، موفق شد ویروس کشنده را شکست دهد.

ECMO روشی است که برای جبران نقص در عملکرد قلب و ریه‌ها، اکسیژن را از خارج از بدن به خون وارد می‌کنند؛ پزشکان درمانگر آنها می‌گویند تیره شدن رنگ پوست این دو نفر عوارض دارویی است که در مرحله اول درمان به آنها داده شده است. هرچند که پیش بینی‌ها حاکی از آن است که رنگ پوست هردو نفر آنها پس از بهبود کامل از بیماری و آغاز عملکرد سالم کبدشان به حالت اول باز خواهد گشت.

دکتر یی، که از تخت بیمارستان با خبرنگاران صحبت می‌کرد به آنان گفت که تا حد زیادی از عفونت بهبود یافته است و می‌تواند در تخت خود حرکت کند اما هنوز در تلاش است که بتواند بدون کمک راه برود.

حقیقات انجام شده حاکی از آن است که آسیب کبدی در بیماران مبتلا به عفونت کروناویروس ممکن است مستقیماً ناشی از عفونت ویروسی سلول‌های کبدی باشد.

همچنین تقریباً دو تا ده درصد از بیماران مبتلا به Covid-۱۹ مبتلا به اسهال هستند، و ویروس در مدفوع و نمونه های خون تشخیص داده شده است.
اما به گفته این تحقیقات، آسیب کبدی در موارد خفیف Covid-۱۹ اغلب گذرا است و می تواند بدون هیچگونه درمان خاص به حالت عادی برگردد.

محققان معتقد اند که کووید -۱۹ فقط یک اختلال تنفسی نیست و  می تواند بر قلب، کبد، کلیه ها، مغز، سیستم غدد درون ریز (غدد) و سیستم خونی تأثیر بگذارد.

منابع: 

metro

the sun

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رنگ پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند