Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز تحقیقات پوست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به محض آغاز همه گیری کووید-۱۹ درصدد برآمد تا با انجام مطالعات و نوشتن مقالات مروری گامی موثر در جهت پیشبرد امر پژوهش و یاری رسانی به بیماران مبتلا به بیماری های مزمن پوستی بردارد.

سوالات در دوران پاندمی کووید ۱۹ بی شمار بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین قدم پاسخ به سوالات و نگرانی ها در مورد افراد با بیماری های مزمن پوست نظیر بیماری «پمفیگوس وولگاریس» بود که نیاز به درمان طولانی مدت با داروهای سرکوبگر ایمنی داشتند.

در این راستا اساتید مرکز تحقیقات پوست، دکتر رضا رباطی، دکتر فهیمه عبدالهی مجد و دکتر سحر دادخواه فر با نظارت مدیرگروه پوست دکتر محمد شهیدی دادرس اقدام به نوشتن مقاله ای مروری جامع همراه با یک الگوریتم درمانی برای بیماران پمفیگوس وولگاریس کردند.

دکتر شهیدی دادرس درباره این مقاله که در Archives of Academic Emergency Medicines به چاپ رسیده است، گفت: هرچند استفاده از داروهای مرتبط با بیماری پمفیگوس اختلال و ضعف در سیستم ایمنی را به همراه خواهد داشت، اما قطع غیرمنطقی دارو در طول درمان، ریسک بزرگی را متوجه بیماران می کند.

به گفته وی، این مقاله با استقبال درماتولوژیست های ایران و سراسر جهان روبرو شد.

یکی از راه های مؤثر در مبارزه با کووید ۱۹، حفاظت از کادر درمان است

مشاهده اثر به جا مانده از ماسک و محافظ صورت همکاران و کادر درمانی این مرکز را مصمم کرد تحقیقاتی در مورد ایجاد درماتیت تماسی تحریکی و آلرژیک ناشی از آن ها به انجام برساند. نتایج در قالب ۳ مقاله کوتاه مروری منتشر شد.

مقاله نخست با همت دکتر مهدی قیصری و دکتر سحر دادخواه فر با نظارت دکتر حمیده مروج ریاست مرکز تحقیقات پوست در مجله معتبر EADV (آکادمی درماتولوژی اروپا) به چاپ رسیده است. این مقاله به افزایش ایجاد واکنش های پوستی به ابزارهای محافظتی غیر از دستکش اشاره دارد.

مقاله دوم را دکتر سحر دادخواه فر تحت نظارت دکتر سهیلا نصیری ریاست بخش پوست بیمارستان لقمان حکیم و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات پوست در مجله Infection Control & Hospital Epidemiology به چاپ رسانده اند نتایج حاکی از افزایش واکنش های مختلف پوستی در زمان استفاده از دستکش به عنوان پوشش دست است.

مقاله سوم توسط دکتر سحر دادخواه فر، دکتر مهدی قیصری و دکتر فهیمه عبدالهی مجد در مجله درماتیت به چاپ رسیده است. این مقاله مروری به انواع ضدعفونی کننده های دست و عوارض ناشی از آنها پرداخته است.

کمبود داروی هیدروکسی کلروکین و مشکلات ناشی از آن در بیماری های پوستی

در دوران اوج پاندمی کووید ۱۹ در ایران، بیمارانی که از داروی هیدروکسی کلروکین در درمان بیمارهای مختلف پوستی استفاده می کردند با مشکل کمبود دارو مواجه شدند، به پیشنهاد دکتر حمیده مروج طرح تحقیقاتی با این مضمون طراحی شد.

نتایج طرح که جایگزین های داروی هیدروکسی کلروکین در بیماران مبتلا به لیکن پلان موی سر بود در مجله معتبر Journal of Drags in Dermatology به چاپ رسید.

تعامل مرکز تحقیقات پوست با دیگر گروه های پزشکی

از نتایج کارهای مشترک با سایر گروه ها می توان به مقاله مروری تداخل داروهای ضدسرطان با درمان های رایج کرونا که با همکاری گروه رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان شهدای تجریش انجام شد، اشاره کرد.

از مرکز تحقیقات پوست دکتر سحر دادخواه فر در این پروژه همکاری داشت و این مقاله در مجله Critical Reviews in hematology/oncology به چاپ رسیده است.

از طرفی مرکز تحقیقات پوست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دامنه کاری خود را محدود به بیماری های پوست نکرده و  همکاری با سایر گروه های بیمارستان در اولویت این مرکز بوده است. به همین منظور پروپوزال های مشترک متعددی با همکاری گروه داخلی بیمارستان شهدای تجریش نوشته شده و این پژوهش ها در حال انجام است.

حرکت بدون توقف در مسیر تحقیق و پژوهش

با بازگشایی بخش پوست و گذر از اوج بیماری، حال نوبت به آن رسیده است که مطالعات مقطعی طراحی و اجرا شود. مرکز تحقیقات پوست برای اولین بار در کشور طرح تحقیقاتی با عنوان  «بررسی تلفنی ۲۷۴  بیمار مبتلا به پمفیگوس وولگاریس بستری طی ۵ سال اخیر در بیمارستان شهدای تجریش» را به انجام رساند و نتایج آن برای چاپ ارسال شده است.

در طرح دیگر که تحت نظارت دکتر فهیمه عبدالهی مجد استادیار گروه پوست و عضو هیات علمی این مرکز در حال انجام است، برای اولین بار در ایران پرسشنامه آنلاین چالش های بهداشت دست کارکنان سلامت طراحی شد که خوشبختانه با توجه به اهمیت موضوع، پرسشنامه ها تکمیل و نتایج حاصل از آن در حال آنالیز و گزارش است.

کد خبر 4954400

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پوست بیمارستان ماسک طبی ویروس کرونا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی نوآوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی فناوری نانو تولید اینترنت ایالات متحده آمریکا توییتر شرکت هواوی فیس بوک شبکه ملی اطلاعات مرکز تحقیقات پوست چاپ رسیده کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه ازین گیاه به علت خواص شگفت‌انگیز و مفید برای پوست و مو، به عنوان یکی از مواد اصلی و کاربردی در صنعت آرایشی و بهداشتی شناخته می‌شود. در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.

 درمان جوش و آکنه

اگر تجربه ناخوشایند جوش و آکنه را داشته باشید می‌دانید که تقریبا هیچ داروی شیمیایی بدون عوارض جانبی نیست و در نهایت درمان‌های خانگی بهترین راه مدارا با آن‌ها هستند. این گیاه که به طور طبیعی خاصیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی دارد باعث از بین رفتن باکتری‌های عامل آکنه می‌شود. شما می‌توانید سیر را به طور موضعی بر روی جوش‌های خود بمالید و یا با ترکیب کردن آن با عسل، یک ماسک معجزه‌آسا برای خود تهیه کنید. فراموش نکنید که قبل از اینکه چیزی به صورت خود بزنید، آن را بر روی ساعد خود تست کنید.

 درمان جوش‌های سرسیاه

حذف این جوش‌های مزاحم و کوچک که در اثر نامتوازن بودن چربی پوست به وجود می‌آیند، کار بسیار سخت و غیرممکنی به نظر می‌رسد، اما با حضور سیر، دیگر غیرممکن نیست! ترکیبات قوی آن باعث پوست انداختن و کوچک شدن حفره‌های جوش‌های سرسیاه می‌شود. این گیاه که یک لایه‌بردار طبیعی نیز به شمار می‌رود، از به جا ماندن لک جوش‌ها بر روی پوست نیز جلوگیری می‌کند.

 درمان عفونت‌های قارچی

عفونت‌های قارچی می‌تواند در هر نقطه از پوست بدن ظاهر شود و پوست را دچار التهاب، قرمزی و خارش شدید کند. یا اگر این عفونت قارچی به پوست سر شما برسد، می‌تواند عواقب خطرناکی مانند ریزش موی سر با خود به همراه داشته باشد. سیر که دارای خواص ضدقارچی بسیار قوی است، می‌تواند به راحتی این عفونت‌ها را درمان کند.

 تحریک رشد مو

مدت‌هاست تلاش می‌کنید که موهای‌تان رشد کند، اما از یک مقداری بیشتر بلند نمی‌شود؟ بهتر است این ترکیب را امتحان کنید. روغن نارگیل را کمی داغ کنید و چند حبه سیر خرد شده را داخل آن بریزید. آن را داخل یک بطری فشرده بریزید و قبل از هر بار حمام آن را بر پوست کف سر بریزید. این ترکیب شگفت‌انگیز به سرعت باعث تحریک و رشد موی سر شما می‌شود.

 جلوگیری از ریزش و ضخیم کردن تار‌های مو

آیا با ریزش موی ناگهانی و بی‌دلیل روبرو شده‌اید؟ یا حتی تار‌های نازک مو‌ها در کف سر باعث جلوه ناخوشایند و کاهش اعتماد به نفس در شما می‌شود؟ چاره‌ی این مشکل قطعا سیر است! شما می‌توانید آب یا روغن سیر را بر کف سر خود بمالید. سیر با تحریک فولیکول مو، باعث تحریک رشد و ضخیم شدن مو‌ها می‌شود.

درمان شوره سر:

یکی از بهترین راه حل‌ها برای درمان شوره سر چیزی جز سیر نیست. بسیاری از ترکیبات موجود در سیر مانند گوگرد، آلیسین و مواد معدنی باعث درمان قطعی شوره سر می‌شوند.

 تقویت ناخن

اگر ناخن‌های شکننده و ظریفی دارید و از بلند کردن آن‌ها ناامید شده‌اید، کافی است روند درمانی آن‌ها با سیر را امتحان کنید! به علت خاصیت آنتی‌اکسیدانی، سیر پوسته‌ی ناخن را قوی می‌کند و از بروز عفونت‌های احتمالی جلوگیری می‌کند. تنها با مالیدن مقدار کمی از سیر خام بر روی ناخن‌ها علاوه بر سالم کردن، آن‌ها را درخشان و زیبا نیز می‌سازید!

 سیر و کاهش وزن

چه کسی است که به اندام متناسب علاقه نداشته باشد و برای رسیدن به آن دست به تلاش نزند؟! خبر خوب برای کسانی که در حال کاهش وزن هستند این است که سیر نیز در این مسیر همراه آن‌ها است! خوردن آنباعث افزایش متابولیسم و سوختن سریع‌تر کالری‌های دریافتی می‌شود و همچنین هضم را سریع‌تر می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • کبد چرب و دردسرهایش
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم