Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل العربیه، دکتر حامد سید احمد که پزشک به دنیا آورنده دختری با مو‌های سفید بود، گفت: این تولد در نتیجه عوامل ژنتیکی رخ داده است. سندرم "وارد آمبرگ" باعث می‎شود کودک با تغییراتی به دنیا بیاید و منجر به سفیدی مو می‌شود. این حادثه برای اولین بار در شهر الاقصر مصر اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد سید حمید، مختصص زنان و زایمان در گفت‌وگویی بیان کرد: زنی در کلینیک او نوزادی عجیب به دنیا آورده است. این دومین زایمان زن ۴۰ ساله بود. گویا نوزاد در حالی متولد شده است که برخی از قسمت‌های بدنش مانند پاها از پوست پوشیده نشده است.

دکتر حامد، در صحبت با روزنامه «روز هفتم» گفت: این نوزاد از مرکز درمانی خود به مهد کودک منتقل شده است، زیرا خانواده‌اش نیاز به حمایت دارند. همچنین دکتر افزود: "در بین تولدهایی که او شاهد آن بوده است این سومین زایمان عجیب بوده که با بیماری نادر نوزاد همراه است".

 وی افزود: دختری که بدون پوست به دنیا آمد، از سندرم" درماتوز بولوز" رنج می‌برد، بیماری که از هر یک میلیون کودک ممکن است یک کودک را مبتلا کند. اکنون حال این دختر خوب است. همچنین تیمی از متخصصین پوست در مهدکودک است و می‌گویند چیزی که کودک از آن رنج می‌برد، کمبود پوست ۲۰ درصدی است که تحقیقات نشان می‌دهد، وضعیت او بهبود می‌یابد.

دکتر حامد سید، گفت: پیش از این دختری با مو‌های سفید و چشم آبی به دنیا آمد که به سندرم "روزمبرگ" ناشی از جهش ژنتیکی ناشی از همخونی مبتلا بود و اکنون در سلامت کامل است. او در مورد نوزاد بدون شکم نیز صحبت کرد و گفت: تولد او «عجیب‌ترین اتفاق تاریخ» بوده است و همانطور که انتظار میرفت کودک بیش از یک روز زنده نماند.

دکتر حامد به پایگاه خبری «قاهره ۲۴» در استان الاقصر می‌گوید: " با توجه به فراوانی زایمان‌های نادر و عجیب در مصر، شاید دلیل این تولد‌ها ازدواج فامیلی است زیرا این بیماری‌ها ناشی از اختلالات ژنتیکی است که درجات متفاوتی دارند".

بیشتربخوانید

سرنوشت نوزاد نارس ۴۲۰ گرمی که امیدی به زنده بودنش نبود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودکان عجیب ترین ها بیمارستان ها زایمان سزارین مصر دکتر حامد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۶۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از به صدا در آمد زنگ خطر جمعیتی در کاشان به صدا درآمد و گفت: زایمان در سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافت. - اخبار استانها -

عباس آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به هفته سلامت و کاهش پنج درصدی زایمان در سال 1402،  اظهار داشت: در سال 1401، هفت هزار و 325 زایمان در کاشان انجام شده بود که این تعداد در سال 1402 به شش هزار و 931 نفر کاهش یافته است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده برای افزایش زایمان طبیعی و کاهش عمل سزارین، ابراز داشت: تعداد زایمان طبیعی در سال 1401، سه هزار و 187 نفر بود که این تعداد در سال 1402 به سه هزار و 317 نفر افزایش یافته است.

آزادی همچنین از افزایش زایمان‌های بی‌درد در کاشان خبر داد و گفت: با استفاده از روش‌های مختلف، زایمان‌های بی‌درد از 3.67 به 4.58 درصد افزایش یافته است در حالی که این رقم باید به 40 تا 50 درصد برسد تا بانوان خاطره خوشی از زایمان داشته باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش زایمان طبیعی با قرار دادن مشوق‌های مختلف تاکید کرد: تلاش برای افزایش زایمان طبیعی و بی درد در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

وی نیروی جوان را عامل پیشرفت در همه عرصه‌ها دانست و گفت: اگر جمعیت نداشته باشیم، هر چقدر هم تکنولوژی داشته باشیم موفق نخواهیم بود و از این رو افزایش زاد و ولد جوانی جمعیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

آزادی با اشاره به احترام و حمایت‌های لازم از مادران باردار، بر لزوم ترویج فرهنگ قناعت در جامعه تأکید کرد و گفت: در قدیم چندین خانوار در یک خانه سکونت داشتند و قناعت داشتند، اما امروز معتقدند هر یک نفر از فرزندان خانواده باید یک اتاق مجزا با همه امکانات داشته باشد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امروز با پدیده پیری جمعیت و کهنسالی روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: نیروی کار در کشورهای در حال توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و از این رو جوانی جمعیت نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • آموزش فر کردن مو با چنگال ؛ روشی فوری برای فر کردن موها | چگونه از موهای فر نگهداری کنیم؟
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست